Gépkölcsönző – munkagép kereskedés Budapesten is

Tel: +36 1 286 2600 | E-mail: profirent@profirent.hu

Villanyszerelő - Budapest

Az ország vezető gépkölcsönző társasága a Profirent Gépkölcsönző Kft. www.profirent.hu, amely 1992 óta működik a piacon.


Országos lefedettségünket 16 telephellyel érjük el, termékkínálatunkban megtalálhatóak a legkisebb akkus csavarhúzók és a nagyobb földmunkagépek is. A gépkölcsönzésen kívül gépértékesítéssel és szervizszolgáltatással is foglalkozunk. Gépeink mellé kapcsolódó szolgáltatásokat is nyújtunk.


Ügyfeleink számos iparágból tevődnek össze, kezdve az építőipartól, a mezőgazdaságon át a filmiparig és a nagy rendezvényekig bezárólag.


Most Budapestre, központi raktárunkba keresünk kollégát az alábbi munkakörbe:

 

Villanyszerelő (Budapest)

 

Új kollégánknak egy régi munkatársunk nyomdokaiba kell lépnie, aki nyugdíjba vonul, és akinek többéves szerelői tapasztalatát kell átvennie a betanulás során.

 

A legnagyobb kihívás ebben a munkakörben az, hogy cégünk széles spektrumú eszközparkkal rendelkezik, melyek telepítése, karbantartása vagy javítása nagy szakértelmet kíván.

 

Feladatok:

·         építőipari gépek karbantartása és szervizelése
·         műszaki támogatás
·         munkához kapcsolódó adminisztratív feladatok elvégzése
 

Elvárások:

Az ideális jelölt középfokú villanyszerelői végzettséggel rendelkezik, jó műszaki érzéke van, B kategóriás jogosítványt szerzett és boldogul a számítógépek alapfokú kezelésével.

A meglévő tapasztalat nálunk nem elvárás, de előnyt jelent.

 

Amit nyújtunk:

·         szakmai fejlődési lehetőség

·         folyamatos szakmai képzések

·         biztonságos stabil háttér

·         hosszú távú együttműködés

·         béren kívüli juttatások

 

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal

 

A kiválasztás menete:

·         Küldje el pályázatát (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz) bérigény megjelölésével az toborzas@profirent.hu e-mail címre 

·         Mi minden pályázatot elolvasunk, és amennyiben megfelel az elvárásainknak, jelentkezni fogunk az Ön által megadott elérhetőségek egyikén.